söndag 30 juni 2013

F E S T F I X




 







 




foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se
(foto 5,6,7 och 15 är tagna av Katrin Bååth och foto 3 av Linda Pålsson)

Jag har blåljugit och fixat i smyg, han har inte anat någonting. 
Min överraskningsfest för min man som fyllt 40 blev så himla lyckad. Jag och mina kära vänner Katrin och Linda körde ett fixningsrace när min man var ute och golfade igår på förmiddagen. Från total renoveringskaos till festfint i både hem och förråd.
Så kul att han blev så överraskad och härligt att ha en massa fina vänner på fest.
Regnet öste stundtals ner, men sedan sprack det upp och vi kunde njuta av härligt altanhäng.
Tack alla ni som var med och förgyllde gårdagen. 
Vilka härliga vänner vi har :)

fredag 28 juni 2013

B R U D S M I N K N I N G












foto: Sussie Mellstedt

Här kommer foton från brudsminkningen jag gjorde för några helger sedan. Lilly blev så vacker, som en dröm!

Behöver du också hjälp med brudsminkning, hör av dig på min mail eller här på bloggen för mer info.

Fotona är tagna av duktiga footografen Sussie Mellstedt. Ni hittar hennes hemsida HÄR
 
Våra kära vänner Lilly-Anna och Kalle blev man och fru. 
Kärleken är evig, all lycka till er.
 

torsdag 27 juni 2013

J U N I M O O D B O A R D




 

foto och styling: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Juni, vart tog den månaden vägen egentligen? Känns som om sommaren bara swischar förbi, det gäller att njuta av stunden.

Juni har fyllts med blandad kompott. En underbar Gotlandresa, renovering av hallen, midsommarfirande med goda vänner och trädgårdsfix. Visst är det härligt att man nu kan plocka bär och blommor i trädgården. 
Som vanligt går min färgskala i svartvita toner med inslag av natur och rosa. Känns som om jag har fastnat i denna färgskala och har svårt att ta mig ur :)
Detta får bli mitt bidrag till juni moodboard i FABRIKEN. Som vanligt kan ni hitta fler bidrag där från andra bloggare, kika in och låt er inspireras.

H E M M A H O S S O F I A & E L I A S





foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se


Idag har jag varit hos min vän Sofia, de har ett så härligt hem fyllt med klara färger. När jag kommer hem känns hela vårt hem dött och trist. Bara svart, vitt, grått och beiget. Nä...här måste plockas in lite mer färg, men jag vet inte hur. Varje gång jag plockar in lite färg i vårt hem slutar det med att jag tillslut tar bort det för det känns fel. Jag ska börja med en lampa likande den översta bilden, det är så snyggt. Frågan är bara vilken färg jag ska välja på sladden? Risken är stor att det slutar med en svart eller svartvit sladd. Men gult är ju fint :)

Tack för en härlig em hos er och för det goda fikat!

tisdag 25 juni 2013

P I N K M O O D







foton från min pinterest, http://pinterest.com/sofiaadelin

Idag är jag i ett pink mood. Älskar denna underbara färg i alla dess olika nyanser!
Som jag brukar säga... 
T H I N K  P I N K  A N D  B E  H A P P I E R !  

H A L L E N S K A B L I F I N . . .

 

foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Idag har jag spacklat och spacklat och spacklat och sen har jag slipat och slipat och slipat. 
Nu målar och målar och målar min man.
Mina knän näst intill blöder, men fint kommer det bli ;)

måndag 24 juni 2013

A N D T H E W I N N E R I S . . .


Så har Hooks Herrgård valt ut en vinnare i tävlingen om en övernattning med frukost för två personer. Och den lyckliga vinnaren är Hanna. En tävlande har inte skrivit sitt namn som om du också heter Hanna så är det inte du utan Hanna(DoYouFancyThis) som har vunnit.
Ett stort GRATTIS Hanna! 
Maila över mig dina adressuppgifter på sofia.adelin@gmail.com

Och för er andra som inte vann. Se till att komma bort någon helg och varför då inte boka en weekend på Hooks Herrgård, eller se till att komma dit med ert jobb på konferens. De har en massa spännande aktiviteter för konferens och fest. Ta en titt in på deras hemsida för mer info. Och håll utkik, det händer mycket roligt på Hooks Herrgård just nu. HOOKS HERRGÅRD

söndag 23 juni 2013

S Ö N D A G S F I X O C H P I O N D O F T


 
 


foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Söndag.
Ute är det ganska grått och trist så idag känns det riktigt kul att få vara inne och fixa och trixa med hemmet. Vi är ju i full gång med renoveringen av vår hall och i veckan slipade min man golvet som vi sedan ska måla vitt. Men nu har jag helt plötsligt börja tveka på vitt....det är ju så fint naturellt. Men vi har vitt i köket som ligger intill och där måste vi ha vitt eftersom golvet under inte är lika fint...och med tanke på att vi har fiskbensparkett i vardagsrummet så blir det alldeles för många olika golv på nedervåningen om vi behåller det naturellt....men fint är det. Håller nu på att testa hur vi ska ha det i hallen. Det ska vara praktiskt och snyggt, inte alltid en lätt kombination.

Har köpt hem lite nya pioner, min favoritblomma. Vill plantera en massa pioner i vår trädgård till nästa sommar, kan liksom inte få nog av dem.

Ta en titt in på FABRIKEN för en massa andra söndagsbilder.

Ha en fortsatt skön söndag!
Kram Sofia

torsdag 20 juni 2013

M I D S O M M A R P Y S S E L







foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Hade tänk göra ett inlägg med en midsommarkrans av brudslöja. Men jag hann inte med det idag tyvärr. Hoppas kunna hinna med det imorgon på förmiddagen. Det är ju så vackert!
Så mitt bidrag till FABRIKENs tema Midsommar får bli mina små godispåsar till barnen. Imorgon ska de gömmas och barnen ska få leta, alltid lika poppis. Och så var det ju det här med kläder till midsommar. Jag har tänkt använda min favoritklänning från French Connection om det inte blir alldeles för jäkla pissigt väder och så ett par enkla skinnsandaler till. 

Hoppas ni alla får en riktigt fin midsommar, och glöm inte att ni fortfarande kan tävla om en weekend på Hooks Herrgård, ni kan tävla fram till imorgon kl 12. Missa inte detta, ni tävlar på min blogg HÄR.

G L A D  M I D S O M M A R !