söndag 27 oktober 2013

V Ä S T A N H E M







Det är så kul att vi har fått en ny märklarbyrå här i stan som satsar på det där lilla extra.  Västanhem heter de. Just nu har de en lägenhet till salu där det idag bor en stylist....det syns om man säger så.  Riktigt fina foton fotade av Sara Landstedt som jag känner....ni hittar fler av hennes fantastiska foton på Day fotografi.

S Ö N D A G S B I L D


foto: fialinsstil.blogspot.se

Dags att förbereda sig för vintern...nu trycker vi in utemöbler, olivträd, fikonträd och zinkbaljor i förrådet. Längtar redan tills man får plocka fram dem till våren igen. Altanen känns alldeles öde nu...längtar till man kan sätta en julgran på vår stora altan som kan sprida lite ljus.
Detta får idag bli min söndagsbild till FABRIKEN. Ta en titt in där för fler söndagsfoton.

Missa inte heller detta inlägg på min blogg.....finfina barnkläder för den som är shoppingsugen :)

Ha en fortsatt skön söndag!

M I N I M A S K













foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Gissa om jag blev glad när jag upptäckte att det skulle öppna en liten butik i vårt område som säljer underbart fina barnkläder. Så kul med något nytt man inte sett innan. Det är Agnes som har startat butiken som säljer finfina kläder som polska designers har designat. Det finns även skor och lite handsydda dockor och nallar.
Hade jag haft en tjej hade jag köpt både tyllkjolarna och klänningarna i alla färger...men nu har jag ju inte det så jag fick bara stå där och tråna en stund :) Köpte dock riktigt fina tröjorn till mina killar och fler plagg märkta minimask kommer definitivt att fylla killarnas garderober.

Om du bor i Jönköping måste du ta dig tid att besöka den lilla söta butiken som ligger strax intill Ljungarumsskolan, och bor du inte här är det bara att gå in på MINIMASK och klicka hem finfina kläder till barnen.
Lycka till med din söta lilla butik Agnes!

torsdag 24 oktober 2013

M O B F O T O


foto: Sofa A, fialinsstil.blogspot.se

Dagens tema i FABRIKEN - Mobilfoton.
Här kommer en liten blandning av mina mobilfoton.

Hoppas ni alla får en skön helg!


onsdag 23 oktober 2013

V A R A L L T I D F L I T I G









foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Lite bilder från skrivbordshörnan. Det gamla skrivbordet har varit riktigt nära att målas vitt flera gånger men varje gång har det slutat med att jag varit rädd att ångra mig. Tänker att det kan vara skönt med lite trä i vårt annars väldigt vita hem. 

Visst är det ett charmigt gammalt pennskrin jag hittat. Var alltid flitig....charmigt på något vis :) Tänk att barn hade sådana här på sina skolbänkar i början av 1900-talet...shit så flitiga de måste ha varit! 

måndag 21 oktober 2013

T J U V S T A R T


foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Ja...jag har tjuvstartat med lite julkänsla i vårt hus.
Jag var så himla sugen på lite extra ljus i vår trappa och en ljusslinga gav det där perfekta mysiga ljuset som jag var ute efter.
Så nu är vi igång.... Snart är det väl dags för minigranarna i glasvas också :)

Min man verkar inte lika övertygad som jag....men attsingen om han plockar ner denna, jag är helnöjd med lite julkänsla redan i okt, ha ha.

söndag 20 oktober 2013

L A Z Y S U N D A Y





foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Söndag....lata härliga söndag. Så jäkla skönt med en regnig söndag när man bara kan lata sig. Äta lite godis, krypa upp i en hörna och bara gosa in sig i en filt. Tända en brasa och busa massor med barnen. Inga måsten, bara vara. Visst är det härligt!

Bjuder idag på lite söndagsbilder från vår veranda. 
Olivträden har tagits in för vintern och vi har även tagit in en gammal militärsäng och har den numera som dagbädd. Mysigt att krypa upp med barnen och läsa böcker eller bara ta en middagslur.  Sen har jag hittat denna gamla flaska ute i stugan och den fick genast följa med mig hem. Tror att det är en gammal kolsyreflaska, någon som vet? Visst är den fin?!

Till min stora glädje har även FABRIKEN återupplivats efter ett litet uppehåll denna söndag. Så himla kul! Min inspiration kom genast tillbaka med den. Heja Tina! Hoppas vi nu kan hålla Fabriken vid liv, jag är redo att dra mitt strå till stacken och hjälpa till om så behövs....för åhh vad jag har saknat FABRIKEN och alla härliga bloggvänner man har kommit i kontakt med här :)

Ha en skön söndag alla fina där ute.

måndag 14 oktober 2013

D E T A L J E R




foto: Alvhem

Visst är det vackert med gamla detaljer! 

M E N U








foto: Sofia A, fialinsstil.blogspot.se

Tog lite foton på MENUs produkter när jag var uppe på Formex. Gillar verkligen deras produkter, så fina!

söndag 6 oktober 2013